P

reduzeće MORIS d.o.o. je osnovan 1991 godine na području Njemačke i 1998  proširio svoje poslovanje u Bosne i Hercegovinu. Našim Klijentima nudimo profesionalnu mašinsku ugradnju svih vrsta podnih glazura Estricha, industrijski podova Epoksid i Fero Beton. Naše preduzeće već godinama važi kao jedno od najpouzdanijih i najkvalitenijih u branši, što potvrđuje i naša referentna lista.
ferobeton moris sarajevo

Firma „Robert Bau“ – Düseldorf, čijim kapitalom je osnovano naše preduzeće, ujedno je i logističar njemačkom opremom, materijalima i tehničkim rješenjima za sve vrste Estrich podloga i industrijskih podova.

Kao preduzeće sa višegodišnjim iskustvom možemo se pohvaliti kvalitetom i pouzdanošću radova, koristeći najsavremeniju njemačku tehnologiju. Naš vodeći tim majstora je profesionalno i fleksibilno osoblje što je u svakom trenutku spremno odgovoriti na vaše zahtjeve.

Epoksid, Estrich i Fero Beton podove smo ugrađivali u stambene objekte, poslovne prostore, hale, tržne centre, garažama, hemijske – farmaceutske i prehrambene industrije, servisima, bolnicama, laboratorijima, kompjuterskim prostorijama, proizvodnim pogonima itd.

Kvaliteta urađenog po svim standardima i normama je najbolja prezentacija naše firme. Vaša garancija su naši dugogodišnji klijenti, referentna lista kao i garancija po DIN standardu i VOB-e normama.

Ukažite nam vaše povjerenje i kontaktirajte nas za ponudu ili više informacije.